ASCENSIÓ AL BASTIMENTS

Sortim tard, tal i com ens caracteritza, arribem a Queralbs plovent i mentre acabem de muntar motxilles surt el Sol que ens acompanyarà durant els dos dies

La pujada des de Queralbs comença amable entre boscos i passant pel Salt del Grill,  fins arribar al pont trencat que marca l’inici del tram més dur de l’itinerari. Una pujada en zig-zag que ens portarà fins al refugi de Coma de Vaca.

Tot i haver començat la sortida més tard del que preteníem, arribem al refugi a primera hora de la tarda, i que no hi hagi massa neu no ens impedeix aprofitar la que hi ha per muntar-nos un parell de pistes per poder fer el pingüí una estona abans de ficar-nos al refugi a preparar la pujada de l’endemà.

Uns caldos, una mica de te, uns vinets i uns Ducados  i a apretar-nos per dormir, nosaltres 10 i els 3  de la UEC de gràcia amb qui coincidim per fer nit. Al matí sortim dues hores més tard del que havíem previst la nit abans… molt bones intencions i molta mandra pel matí, a les 9h estem de camí cap al Bastiments.

Passem una mica de la ruta marcada, pugem per una tartera per guanyar més ràpid el coll de la marrana i en poc més de dues hores estem als peus del Bastiments a punt  per fer la última pujadeta que ens queda fins al cim.

29

A partir d’aqui comencem a trobar gent que ve des de Ulldeter i inclús qui ja esta de baixada, esta clar que intenció no ens en falta però matinar no ens agrada massa.

Últim esforç, menys del que sembla des de abaix, i ja som al cim, primer passem per la creu… perquè n’hi ha d’haver sempre una??,  i uns pocs metres més amunt arribem al cim real del Bastiments , foto de rigor…

… i baixada cap al cotxe passant pel refugi a recollir les motxilles. La propera, en breu i esperem que amb més neu!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s