Jornades de formació en orientació en el medi obert

Us deixem un recull de fotos de les jornades de formació en orientació en el medi obert que vam realitzar els passats  10 i 11 de març amb la gent de Montserrat Camp Base.

1era sessió. Teoria i ositos de goma al nostre local

Conceptes sobre l’ús de la brúixola i lectura de mapes i primeres pràctiques de rumbs i azimuts…diguem que hi ha qui té més facilitat i qui en te menys i que hi ha qui va menjar més ositos que altres.

2a sessió. Passem a la pràctica pels camins de Montserrat

Com no podia ser d’una altra manera , entre el retard a la sortida  i les obres de l’A2, arribem una hora tard al punt de trobada . Cafè ràpid de rigor, perquè conèixer la localització dels bars dels llocs també és un bon punt de refrència, i iniciem l’expedició pels carrers de Collbató amb la intenció de seguir la ruta que ens vam marcar al local el dia abans.

 

En poca estona sortim del poble i comença el joc d’ intentar seguir el camí més fàcil per anar trobant els diferents punts marcats al mapa, ens anem tornant per equips per guiar al grup fins al següent punt i així anem avançant amb una solana que apreta com si fos estiu. Tot i la falta de confiança pròpia i mútua aconseguim arribar a tot arreu, avui no hi ha ositos de premi però ja tenim mig camí fet.

 

A meitat de la ruta trobem un bon espai amb ombra per parar a dinar i aprofitem per fer un petit descans i plantejar el camí de baixada que ens ha de portar a la continuació de la nostra ruta cap a les coves.

 

Trobat el nou camí aconseguim arribar fins a  les coves i de nou als carrers de Collbató. Han estat unes sis hores de ruta per camins molt diferents entre sí i amb unes vistes impressionants en tot moment.

 

Per acabar les jornades la gent de Montserrat Camp Base ens ofereixen una petita sessió de primers auxilis en muntanya, conceptes bàsics d’actuació i alguns truquillos per sortir de situacions complicades i un repàs a la farmaciola bàsica. Ara si, tornem al bar, el punt d’inici.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s