TOTXOS CAM 9BARRIS-Somni de primavera

Quedem a les 8h a La Masia de la Guineueta, sortim a les 9’15h del Granier de Passeig Valldaura…no seria millor quedar directament aquí si sempre acabem fent el primer esmorzar abans d’agafar el cotxe?

Tirem cap a Collbató, recollim al “sherpa local” i ens passem a fer un “carajillet” pel bar Muntanya, perquè començar a escalar amb fred no agrada i, sent només les 10h, cal deixar temps perquè el Sol li doni bé a la paret.

Total, que després de tota la prèvia, en 10 minuts estem als peus dels Totxos Cam 9Barris.

Hem mirat la ressenya del totxo a esgarrapacrestes i a natura100% i  veiem que hi ha varies vies per triar, acabem fent la Somni de tardor seguint la ressenya de escalatroncs

El primer llarg són 25 metres de IV amb molt bona roca, Sol i 4 parabolts fins arribar a una reunió més que còmode després de superar un ressalt.

 

Per començar el segon llarg s’ha de baixar de la roca on esta la primera reunió. Es veuen  dos parabolts, el de l’esquerra no acabem d’entendre si es de la Mal Pas o de la Somni de tardor, nosaltres tirem recte, arribem a un replà, acabem de pujar un ressalt i ja estem a la segona reunió.

25 metres més de IV amb 4 parabolts

La reunió es molt còmode i just a sobre tenim una esplanada que ens portarà caminant fins al peus del tercer llarg, anem tirant cap allà mentre esperem que pugin els de la segona cordada.

Per arribar al tercer llarg només cal que remuntem caminant l’esplanada on estem cap a l’esquerra, i seguint una marca verda, arribem al peu de l’últim llarg.

3aaa

Són 30 metres que comencen amb un tram de 6a o V/A0e i que conforme es va pujant alçada va baixant fins al IV, 9 parabolts.

Si es vol, un cop aquí es pot fer també l’últim llarg de la somni de tardor.

Tres ràpels fins al terra i aprofitem per fer un 6b d’esportiva del totxo del costat abans de tornar a recollir al sherpa per a què ens porti fins al bar a fer la de tancar el dia.

Bona jornada a Montserrat  i bon estreno pels 2 nous adeptes!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s